Комерційний ковролін - практичність при мінімальних затратах

Деякі приміщення вимагають особливого підходу до облаштування підлогового покриття. Офіси, торгівельні центри, фітнес-зали, готелі й банкові установи пропускають крізь себе чималі потоки відвідувачів. Впоратись з таким трафіком здатні винятково специфічні матеріали, зокрема комерційний ковролін. У порівнянні з побутовим, цей вид покриття володіє підвищеною зносостійкістю і міцністю. Завдяки короткому ворсу, він майже не брудниться і дуже легко обслуговується при прибиранні, а низька теплопровідність добре підвищують показники енергозбереження. Крім того, ковролін для офісу забезпечує добру звукоізоляцію.

Купити ковролін такої якості буде коштувати ненабагато дорожче, ніж побутовий, але вартість така буде цілком виправдана, бо прослужить він значно довше. Докладніше ознайомитись з різновидами ковроліну, їх властивостями та цінами можна за посиланням Klasttuft

Комерційні килимові покриття – різновиди та переваги перед іншими матеріалами

Шукаючи найбільш бюджетний варіант покриття, варто обрати ковролін на гумовій основі (голкопробивний). Вартість його найнижча, як і показники стираємості. Це ідеальний варіант при мінімальному бюджеті або для приміщення з дуже великим трафіком.

Наступним за ціною йде петлевий ковролін, в основі якого сітка, а ворс кріпиться до нього петлями та має висоту 4-6 мм. Він більш привабливий в оформленні.

Самий коштовний варіант – з тканого покриття. Він прирівнюється до домашніх килимів за якістю.

Якщо порівнювати комерційний ковролін з іншими видами підлогового покриття, наприклад, з лінолеумом чи ламінатом, то до його переваг можна віднести:

  • має він більш коштовний зовнішній вигляд, що надзвичайно важливо для підтримання іміджу багатьох комерційних установ;
  • при потребі заміни покриття (обрали інший колір чи змінюєте концепцію дизайну приміщення), то змінюється він надзвичайно легко, а різноманіття вибору дуже велике.

Так, за зазначеним вище інтернет-посиланням можна знайти широкий асортимент комерційного ковроліну за помірною ціною. Багата гама кольорів, найвідоміші виробники, різні класи зносостійкості – в наявності варіанти на різний смак та гаманець.

Досвідчені кваліфіковані менеджери з радістю нададуть відповіді на будь-які запитання, допоможуть обрати необхідний матеріал та нададуть докладну консультацію щодо придбання, оплати та можливої доставки по всій території України. Всі покриття з асортименту магазину гарантовано якісні, що підтверджується наявність відповідних сертифікатів якості від виробників